Visitkort till ditt försäkringsbolag

Visitkort till ditt försäkringsbolag

Jerry Svensson No Comment
Tips

Det här med att göra reklam för sig kan vara lite mer komplicerat än vid första anblick. Därför är det tur att det finns hjälp att få av experter på ämnet. Experter med många års erfarenhet och som vet huruvida det är en nyare typ av reklam eller en mer klassisk form som är lämplig för dig.

Exponering är nyckeln

För många företag, även försäkringsbolag, är det lite både och som fungerar bäst. Digital marknadsföring i all ära, men det är få saker som får så många blickar på sig som ett visitkort. De är enkla att dela ut till potentiella och existerande kunder. När de väl är hos personen i fråga kommer visitkortet att flyttas, tittas på, plockas upp och flyttas på flera gånger om.

Det här ger dig som ägare till visitkortet ännu mer exponering. Varje gång en kund ser ditt visitkort tänker de nämligen på dig och ert senaste möte. Dina visitkort är lika personliga som ditt handslag. Du kan skapa visitkort med klassisk utformning eller med en lite modernare känsla. Välj din design och beställ online. Det är en enkel och förhållandevis billig investering för ert försäkringsbolag som kan generera fler kunder.